Reviews Installatie Sterk Breda

Deze klanten gingen u voor:

 

Review Policy

  • Installatie Sterk B.V. controleert actief op de echtheid van reviews door het checken van ons klantenbestand. Zo zijn we er zeker van dat degene die een beoordeling plaatst ook daadwerkelijk klant bij ons is (geweest).

  • Installatie Sterk B.V. zal zich nooit voor doen als consument met als doel valse beoordelingen te plaatsen over eigen producten/diensten.

  • Installatie Sterk B.V. zal niemand betalen of voordeel toekennen onder voorwaarde dat ze een positieve review achterlaten. Alle reviews zijn echte ervaringen van klanten van Installatie Sterk B.V. .

  • Installatie Sterk B.V. werkt enkel met reviews via google. De reviews op onze website zijn screenshots van de google reviews. De reviews op de site van Installatie Sterk B.V. zijn gegarandeerd echt en worden daarop gecontroleerd alvorens deze op de website worden geplaatst. Google werkt met algoritmes om nepreviews tegen te gaan. Installatie Sterk nodigt enkel daadwerkelijke klanten uit voor een beoordeling. Indien een review niet van een klant van Installatie Sterk afkomstig is, zal Installatie Sterk er alles aan doen dit aan te tonen bij Google om deze review te laten verwijderen.

  • Insatllatie Sterk B.V. heeft geen invloed op het wel of niet tonen van negatieve reviews via Google. Het plaatsen daarvan is mogelijk en zal direct zichtbaar worden. Op deze reviews kan Installatie Sterk B.V. dan ook pas na plaatsing reageren of controleren op echtheid.  Op de website zal Installatie Sterk B.V. negatieve reviews eerst goedkeuren alvorens deze worden geplaatst zodat de echtheid eerst kan worden gecontroleerd.

Ook een tevreden klant worden zoals hierboven?

Wacht dan niet langer en vraag een kosteloos en vrijblijvende offerte aan!